Budgetvriendelijke PVC ramen & deuren in Alveringem

Ook met een beperkt budget zit u aan het juiste adres voor PVC maatwerk.

JB Konstrukt uit Vleteren heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Het vervaardigen van ramen en deuren kent geen geheimen meer. Jan Bisschop specialiseerde zich in binnen- en buitenschrijnwerken. Zes gekwalificeerde medewerkers versterkten de zaak en JB Konstrukt werd een begrip.
71563150 727168824412347 7998701656164270080 n

In regio Alveringem verwezelijkt JB Konstrukt de glaspartijen van uw verbouwingen of nieuwbouw.

De eigen plaatsingsdienst monteert uw PVC ramen en deuren. Vanuit Vleteren bedienen zij Alveringem en Hoogstade, Oeren, Sint-Rijkers, Beveren, Gijverinkhove, Izenberge, Leisele, Stavele.

JB Konstrukt werkt in particuliere opdracht of in aanneming, voor appartementen of kantoren. Kies voor betaalbaar maatwerk met oog voor detail.

De verschillende uitvoeringen van PVC deuren en ramen van Schüco, op maat van uw noden:

Schüco Living Alu Inside - het energiebesparende PVC systeem.

Door de unieke aluminium - verbindingstechnologie biedt Schüco Living Alu Inside uitstekende warmte isolatie. In de kern zit een hoogwaardige aluminium legering verwerkt. Deze kaatst de warmtestraling af.

Schüco Living - Isolerende terras ramen-en deuren.

De isolatiewaarde van de PVC ramen en deuren kan tot passiefhuis niveau worden opgetrokken. De nieuwe dichting technologie van Schüco is bestand tegen tocht, vochtigheid en geluid. Een budgetvriendelijke lage-energiewoning wordt mogelijk.

Schüco CT 70 - veelzijdige PVC kozijnsystemen.

Smalle aanzichten en performante isolatie zijn mogelijk met PVC. De kunststof ramen in dit type beschikken over 2 omlopende dichtingen. Dat biedt de nodige energie efficiëntie en behoudt de uitgebreide keuze in afwerkingen.

schueco logo white svg data

Kies voor PVC ramen en deuren van Duits kwaliteitsmerk Schüco.

Voor PVC ramen en deuren werkt JB Konstrukt met Schüco. Deze fabrikant ontwikkelt en vervaardigt profielen naar Europese standaard. De gebruikte PVC grondstoffen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, voor milieu of veiligheid.

PVC is licht- en weerbestendig, slagvast en ook bij hogere temperaturen vormvast. Het raam of deur beslag wordt behandeld met een corrosie vertragende laag. De tijd dat PVC niet lang meeging is voorbij.

Offerte voor PVC in Alveringem

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte in Alveringem en Hoogstade, Oeren, Sint-Rijkers, Beveren, Gijverinkhove, Izenberge, Leisele, Stavele. U ontvangt een persoonlijke aanpak en advies voor een optimale prijs/kwaliteitsverhouding.

20 jaar ervaring met schrijnwerk op maat zowel binnen als buiten.

Persoonlijke aanpak bij elk project. Van opmeting tot oplevering.

Prijs naar kwaliteit & perfecte afwerking gegarandeerd.

Showroom in Woesten, Vleteren met tal van stalen en realisaties.