Dé leverancier voor een garagepoort in Zonnebeke

Uw expert aluminium buitenschrijnwerk en garagepoorten in Zonnebeke.

JB Konstrukt heeft 20 jaar ervaring met buitenschrijnwerk. Dat vertaalt zich in vakkennis. Het eigen productieatelier van aluminium ramen en deuren voorziet JB Konstrukt van alle nodige materiaal. Zes gekwalificeerde werknemers verzekeren u van perfecte plaatsing en opvolging. Voor verbouwing en nieuwbouw in Zonnebeke en Beselare, Geluveld, Passendale, Zandvoorde kunt u rekenen op hun deskundigheid.

c71ef21157cf20a50ca3ba701fd79815.a361e2a3

Sectionale poorten verhogen uw comfort.

Sectionale poorten bestaan uit verschillende verbonden panelen. De poortonderdelen schuiven omhoog om te openen. Er is geen draaihoek nodig. Zo kunt u de ruimte in de garage optimaal gebruiken. Uw wagen kan tot tegen de poort geparkeerd worden.

De sectionaalpoort kan in elke garage-opening gemonteerd worden. Met een dubbelwandige sectionaalpoort bereikt u uitstekende isolatiewaarden. Weerbestendige afdichting gunt tocht geen kans. Ook een sectionale garagepoort kan bekleed worden met aluminium platen of houten planchetten.

De klassieke kantelpoort, een vaste waarde.

De kantelpoort wordt uit één stuk vervaardigd. Dat is robuust en budgetvriendelijk. Ook bij kantelpoorten zijn de opties talrijk. U kunt de kantelpoort automatiseren, door met een handzender te laten openen. U kan de poort ook aansluiten op uw domotica. Veilige afscherming van de scharnieren en veren voorkomt inklemming. Er kan een loopdeur voorzien worden of ramen voor meer lichtinval.

17ad582b8c953c476d4a103b088349f4.a361e2a3
f239e85263573552812b8dcb62bf05b0.a361e2a3

Kies garagepoorten van JBKonstrukt voor een persoonlijke aanpak.

Zaakvoerders Jan Bisschop en Charlotte Deroo delen graag hun ervaring met u. Contacteer JB Konstrukt voor een vrijblijvend adviesgesprek in Zonnebeke en Beselare, Geluveld, Passendale, Zandvoorde.

In de showroom te Vleteren kunt u de systemen en paneeldesigns bezichtigen. Er is een ruime keuze aan afwerkingsmogelijkheden. De poort wordt volledig afgestemd op de bouwstijl van de woning en het gebruik. Voor elke stijl vindt u een passende garagepoort. Van moderne aluminium poorten tot landelijke garagepoorten in pastoriestijl.

20 jaar ervaring met schrijnwerk op maat zowel binnen als buiten.

Persoonlijke aanpak bij elk project. Van opmeting tot oplevering.

Prijs naar kwaliteit & perfecte afwerking gegarandeerd.

Showroom in Woesten, Vleteren met tal van stalen en realisaties.