Aluminium ramen & deuren uit eigen atelier.

JB Konstrukt verzorgt de productie van ALU ramen en deuren op maat.

Meer dan 20 jaar ervaring met maatwerk verschaft het nodige inzicht voor een persoonlijke aanpak. JB Konstrukt biedt een waaier aan mogelijkheden, qua kleur en afwerking.

Zaakvoerder Jan Bisschop zette JB Konstrukt op de kaart. Samen met zes gekwalificeerde vakmannen verzekeren ze u van kwaliteit.
71306620 727166794412550 8560972996162879488 n

Op vlak van binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk is JB Konstrukt de referentie in West-Vlaanderen.

Van particuliere woning tot appartement of kantoorcomplex, zij maken het waar. Ze installeren aluminium deuren en ramen in gans West-Vlaanderen. JB Konstrukt ontwerpt, produceert en lakt zelf uw aluminiumprofielen.

Zaakvoerster Charlotte Deroo garandeert u van een perfecte opvolging van uw project. De eigen productie en plaatsingsdienst zorgt voor perfecte afstemming. Zij realiseren uw woondroom in lijn met uw verwachtingen. Reken op technische deskundigheid én uitstekende klantenservice.

Een greep uit het aanbod:

sapa logo black and white e1646212577343

Met Sapa Building Systems kiest u voor duurzame ALU deuren en ramen in trendy design.

Sapa is een toonaangevende leverancier van aluminium profielsystemen. JB Konstrukt hoort tot het netwerk van Sapa Aluminium Vakmannen.

Het Sapa gamma biedt super isolerende profielen voor elke bouwstijl. Voor de moderne woning voorzien zij een strakke look of steel look. Voor een landelijke uitstraling combineert Sapa probleemloos met kleinhouten afwerking.

Offerte

Zoekt u aluminium ramen en deuren met hoge isolatiewaarde zowel thermisch als akoestisch? Sapa maakt gebruik van driekamersystemen en discreet ingebouwde hoogwaardige isolatierubbers. Kies Sapa voor luchtdichtheid, windweerstand, waterdichtheid en uitstekende inbraakveiligheid.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of bezoek de showroom in Vleteren, u kan er verschillende stalen en kleuren bezichtigen. Bekijk de realisaties in nieuwbouw en verbouwingen. Laat u adviseren door de expertise van JB Konstrukt.

20 jaar ervaring met schrijnwerk op maat zowel binnen als buiten.

Persoonlijke aanpak bij elk project. Van opmeting tot oplevering.

Prijs naar kwaliteit & perfecte afwerking gegarandeerd.

Showroom in Woesten, Vleteren met tal van stalen en realisaties.